Bekijk een interview met Marianne Williamson
Informatie over de auteur

Website Marianne Williamson

Nieuw: 365 Wonderdagen
365 teksten die je steunen op je spirituele weg. De keuze om liefdevolle gedachten te denken bepaalt welke wonderen zich voordoen. Het Universum staat klaar om je te helpen – elk moment is er een kans op een schitterend wonder!

ISBN 9789077770863, €19,95
Lees een aantal pagina's
Oproep Marianne Williamson

Therapeuten over stellingen van Williamson
Bestel nu

Terugkeer naar liefde
Dit boek van Marianne Williamson is een
klassieker. Ze maakt op een stijlvolle en eenvoudige manier duidelijk dat liefde niet zomaar een gevoel of een emotie is, maar de ultieme waarheid van de schepping.
Deepak Chopra
Toen ik dit boek voor het eerst las, maakten de inzichten van Marianne Williamson een diepe indruk op me. Sindsdien heb ik er overal ter wereld duizenden exemplaren van weggegeven en ik vind het nog steeds fantastisch! Marianne verspreidt een transformerend licht over de wereld. Je zult enorm genieten van dit boek. Dat garandeer ik je!
Wayne Dyer
We zijn vergeten wie we zijn, ‘Terugkeer naar liefde’ herinnert ons hieraan!
Oprah Winfrey

ISBN 9789072455253, €19,95
Lees een recensie
Lees een aantal pagina's

Oproep Marianne Williamson

Therapeuten over stellingen van Williamson
Bestel nu


Laat je betoveren
Marianne Williamson

Marianne Williamson is een internationale bestseller auteur (o.a. van Terugkeer naar liefde) en een wereldberoemde spirituele leraar. De auteur houdt een gepassioneerd pleidooi voor de romantische liefdesrelatie, het antwoord op onze behoefte aan avontuur, zingeving, magie en een diep contact.
'Marianne Williamson heeft weer een magisch meesterwerk geschreven... Als je klaar bent voor een helende, verheffende ervaring kan dit boek de manier waarop je omgaat met je partner voor altijd veranderen.'
Maryel McKinley, Whole Life Times

ISBN 9789077770832, €19,95
Lees een aantal pagina's

Lees een recensie van Vlindervleugels
Lees een gloedvolle recensie van de Nederlandse Bibliotheek Dienst!
Lees een recensie uit Tijdschrift Paravisie
Oproep Marianne Williamson
Therapeuten over stellingen van Williamson
Bestel nu
Wonderen, Werk & Geld
Dit is een belangrijk boek in deze tijd, waarin veel mensen wel een wonder kunnen gebruiken als het om werk en geld gaat. Dit boek helpt je om het (nog) beter te krijgen! We leren niet alleen hoe we wonderen aantrekken, maar ook hoe we ze bij ons weg houden. Een nieuwe weg, gebaseerd op liefde!

ISBN 9789077770818, €19,95
Lees een aantal pagina's.

Lees een recensie uit de Nederlandse Bibliotheek Dienst!

Oproep Marianne Williamson
Therapeuten over stellingen van Williamson
Bestel nu

Marianne Williamson
Marianne stelt dat we zijn geboren met de neiging om onze aandacht op liefde te richten. Als pasgeborenen waren we creatief en fantasierijk en konden we goed gebruik maken van onze verbeelding. We stonden in verbinding met een rijkere, wondere wereld, een wereld vol betovering.

Op een bepaald moment merkten we dat de betovering verbroken was. Hoe kwam dat? Omdat ons is geleerd om onze aandacht op angst te richten in plaats van op liefde. Zoals Marianne Williamson uiteenzet in Terugkeer naar liefde, is ons al vroeg geleerd dat we gescheiden zijn van andere mensen, dat we moeten wedijveren om vooruit te komen en dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn. Ons is geleerd om de wereld te zien als een liefdeloze plek vol angst en zonder hoop.
Met Terugkeer naar Liefde wil Marianne Williamson ons helpen om de terugweg te vinden naar de waarheid waarmee we geboren zijn. Het afleggen van deze reis is een psychisch en emotioneel proces, waarin we de vooroordelen over het hoe en waarom van ons leven opgeven. Wanneer we ons bevrijden van de heerschappij van het ego, leren we op een andere manier gewaarworden en gaan we inzien dat onze perceptie een keuze is.
Marianne Williamson is in staat gebleken om de principes van Een cursus in wonderen (uitgegeven door Ankh-Hermes) in Terugkeer naar liefde zo duidelijk en meeslepend uit te leggen, dat zij miljoenen mensen heeft weten te inspireren. Het boek Een cursus in wonderen werd zeven jaar lang langs innerlijke weg aan dr. Helen Schucman gedicteerd. Het is een prachtig boek, al valt het voor veel mensen niet direct te doorgronden.

De kracht van Marianne Williamson is dat zij direct aansluit bij de beleving van grote groepen mensen, waardoor de principes uit Een cursus in wonderen de aandacht krijgen die zij verdienen.
Terugkeer naar liefde is dan ook een enorme bestseller geworden. In Amerika zijn er miljoenen exemplaren van verkocht en in Nederland vele duizenden.

Reacties van (beroemde) lezers

'Marianne Williamson schrijft gevat en geestig. Ze vertelt eerlijk wat haar in haar leven overkomen is en zal haar lezers nog lang inspireren. Terugkeer naar liefde is een bijzonder indrukwekkend boek!'
Louise Hay
'Marianne Williamson legt de principes van Een cursus in wonderen bijzonder goed en duidelijk uit. Ze brengt liefde en vergeving dichterbij!'
Gerald Jampolsky
'We zijn vergeten wie we zijn. Terugkeer naar liefde herinnert ons hieraan.'
Oprah Winfrey

Naar boven