De koopjeskast

Terug naar de KoopjesKast

Waterkaarten

Waterkaarten - Saskia de Bruin
Iedere gedachte, ieder gevoel, iedere intentie, iedere klank bestaat uit trillingen. Als je water blootstelt aan trillingen wordt het een drager van die informatie. Welke invloed trillingen op water hebben, wordt zichtbaar in de kristallen die water kan vormen onder bepaalde omstandigheden.
Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Je kunt water extra helend en krachtig maken met behulp van deze waterkaartjes!
Saskia de Bruin

ISBN 9789077770146, 4,95
Bekijk een aantal kaarten
Bestel nu‘Ik ben de geliefde van Peter (en van mezelf), de moeder van drie grote creatieve zonen  en heb het leukste werk dat ik me maar fantaseren kon.
Ik heb een eigen onderneming; De GeluksOnderneming, waarin in mensen aanmoedig een creatief, bezield en liefdevol leven te leiden. Ik geef wekelijkse lessen Biodanza, geef wekelijkse lessen Ontspanning en Mindfulness en ik organiseer samen met een collega  regelmatig SchijfSalons waarin we steeds vanuit een wisselend thema creatief en reflectief schrijven met groepen deelnemers. Ook organiseer ik GeluksSalons, Levenskunstworkshops voor vrouwen.  In mijn studio heb ik ook een klein winkeltje 'LiveLove'. Lieve kleine spulletjes om iemands hart mee te verwarmen. Sommige scharrel ik op, andere maak ik zelf.
Momenteel studeer ik vanwege een opleiding tot didactisch Biodanza docent in Nice. Dan mag ik gaan lesgeven op Biodanza opleidingen.'
Saskia de Bruin