De koopjeskast

Terug naar de KoopjesKast


Website Saskia de Bruin
facebook

Zie nog artikel in het blad Vriendin over schrijven en Saskia de Bruin


Voed Jezelf Kaartjes - Saskia de Bruin
Ik hoop dat deze kaartjes kleine liefdesbonbons voor je mogen zijn, die je eraan herinneren dat iedere honger in jou het verdient om liefdevol begrepen en gestild te worden.
Saskia de Bruin 


Inspiratiekaartjes over voeden en gevoed worden – over hoe je jezelf letterlijk en figuurlijk voedt. Er is zoveel voeding in het leven! 

ISBN 9789077770726, €5,-
Bekijk een paar kaartjes
Bestel nu


‘Ik ben de geliefde van Peter (en van mezelf), de moeder van drie grote creatieve zonen  en heb het leukste werk dat ik me maar fantaseren kon.
Ik heb een eigen onderneming; De GeluksOnderneming, waarin in mensen aanmoedig een creatief, bezield en liefdevol leven te leiden. Ik geef wekelijkse lessen Biodanza, geef wekelijkse lessen Ontspanning en Mindfulness en ik organiseer samen met een collega  regelmatig SchijfSalons waarin we steeds vanuit een wisselend thema creatief en reflectief schrijven met groepen deelnemers. Ook organiseer ik GeluksSalons, Levenskunstworkshops voor vrouwen.  In mijn studio heb ik ook een klein winkeltje 'LiveLove'. Lieve kleine spulletjes om iemands hart mee te verwarmen. Sommige scharrel ik op, andere maak ik zelf.
Momenteel studeer ik vanwege een opleiding tot didactisch Biodanza docent in Nice. Dan mag ik gaan lesgeven op Biodanza opleidingen.'
Saskia de Bruin