Website ITP
facebook

De energetica van Voice Dialogue
In dit boek worden de energetische aspecten van Voice Dialogue nader verkend en uitgelegd. Stamboliev vergroot ons inzicht in energetische principes en legt verbanden met esoterische geneeswijzen en Tai Chi, wat belangrijk is voor het transformatieproces dat plaatsvindt bij Voice Dialogue. Dit leidt tot meer begrip, meer zelfacceptatie en een vervullender leven.

ISBN 9789077770665, €14,95
Computer: na het klikken op de link, kunt u dubbelklikken op het boek. Bovenin de pagina verschijnt nu een navigatiebalk.
Tablet & Smartphone: na het klikken op de link, kunt u navigeren door in het midden links of rechts te tappen (tegen de rand).

Bestel nu

Robert Stamboliev
Robert Stamboliev studeerde aan de Universiteit van Utrecht en bij Dr. Hal Stone aan de William Lyon University in San Diego, waar hij zijn graad van M.A. in Transformatie Psychologie in 1988 behaalde. Als coördinator van de Werkgroep Voice Dialogue Nederland was hij sinds 1984 een voortrekker bij het introduceren van Voice Dialogue in Nederland en andere Europese landen. Robert Stamboliev is directeur van het Instituut voor Transformatie Psychologie (het ITP) in Bergen. Naast de tweejarige opleiding tot Voice Dialogue facilitator in Nederland, verzorgt het ITP regelmatig trainingen en opleidingen in andere Europese landen.