Yogagids voor Kids
Helen Purperhart

'Voel jij je weleens een stijve plank, wil je wat minder een stresskip zijn, beter slapen of stralen als de zon? Of vind je het gewoon fijn om lekker te bewegen? Dan is deze kleurige Yogagids voor Kids met heel veel plaatjes iets voor jou. Je vindt in dit boek allerlei oefeningen die je gezond, gelukkig en relaxed maken. Je kunt ze in je eentje doen of samen met anderen. Ik heb mij bij het schrijven laten inspireren door mijn ervaring in yogaland en de wereld van mijn jeigdheldin. Speciaal voor jou heb ik mijn kennis en ervaring in dit vrolijke boek gestopt. Je kunt het boek zien als een gids die je de weg wijst naar het vinden van de kracht in jezelf. Laat je verrassen en geniet. Voor kleine en grote mensen.' Helen Purperhart

ISBN 9789077770900, €19,95
Voor een goede indruk van de Yogagids voor Kids bekijkt u het gratis e-book hieronder met een aantal pagina's uit dit boek.
Gebonden boek, full colour
Bestel nu

Ontdek je superkracht!
Helen Purperhart

U kunt alvast kennismaken met de Yogagids voor Kids, die 12 februari is uitgekomen, middels een gratis e-book met een aantal pagina's uit de Yogagids
. Lees het e-book! Dit werkt het best op uw pc.Kindercoaching Kaarten - Helen Purperhart
Leer hoe je kinderen die etiketten krijgen of opplakken op een eenvoudige manier kunt helpen! Door het etiket te onderzoeken en na te gaan wat de impact is van hun gedrag, gaan de etiketgever en etiketkrijger begrijpen of ze wel een gewenst resultaat bereiken. De nadruk ligt op erkenning van het karakter van het kind en het zien van groeimogelijkheden.

ISBN 9789077770825, €19,95
Bekijk een aantal kaarten (pdf)
Bestel nu

Levenverrijkend onderwijs
Geweldloze Communicatie helpt scholen om prestaties te verhogen, conflicten te verminderen en relaties te verbeteren.
Rosenberg laat zien hoe effectief deze methode jonge mensen kan leren om samen te werken, om conflicten geweldloos op te lossen en een bijdrage te leveren aan het welzijn van henzelf en andere mensen. Ze leren respectvol naar elkaars behoeften te luisteren. Als kinderen ondervinden hoe het is om levenverrijkende relaties te onderhouden, komen ze tot bloei.

ISBN 9789077770399, €18,95
Lees het eerste hoofdstuk
Lees een recensie uit Vives
Bestel nu

Het grote deugdenboek voor ouders en kinderen
Linda Kavelin Popov

Dit boek helpt ouders en kinderen om het beste in hen naar boven te halen. We begeleiden onze kinderen zodanig dat ze gezonde, gelukkige volwassenen worden. Er wordt gewerkt met 52 deugden. Er wordt op dit moment in meer dan 85 landen met deze methode gewerkt, die in 1994 door de Verenigde Naties geëerd is als 'Het beste opvoedingsprogramma van de hele wereld voor alle gezinnen en culturen.' Groot formaat, ongeveer 350 pagina's.

ISBN 9789077770016, €24,95
Klik hier voor een overzicht van de landen die met het Deugdenproject werken. (pdf)
Lees een aantal pagina's
Lees een recensie

Bestel nu

Het deugdenboek voor het onderwijs
Linda Kavelin Popov

Als we het gedrag van kinderen benoemen in termen van deugden, krijgen ze zicht op hun gedrag. Karaktervorming wordt een integraal onderdeel van lesgeven. Iedereen heeft baat bij vrede in de klas en een grotere onderlinge betrokkenheid.
Het deugdenboek voor het onderwijs is geschikt voor onderwijzers, leraren, interne begeleiders, remedial teachers en ouders, en richt zich op kinderen en jonge volwassenen (van 4 - 16 jaar). Kinderen leren de deugdentaal en laten zich erdoor leiden.

ISBN 9789077770078, €24,95
Een overzicht van de landen die met het Deugdenproject werken.
Lees een aantal pagina's
Lees een recensie

Bestel nu


Deugdenposter - Linda Kavelin Popov
Een grote deugdenposter op A1 formaat met 52 deugden. De deugden kunnen ook van grotere afstand (bijvoorbeeld achterin de klas) gelezen worden!

 

 

 

 

 

 

Naar boven

ISBN 9789077770085

U kunt deze poster bestellen door ons te mailen. Hij kost dan inclusief verzendkosten €12,95.