Luisterboeken Willem de Ridder

Bekijk een film met Willem de Ridder
Informatie over Willem de Ridder

Website
Willem de Ridder
facebook

Het leven als sprookje
In dit luisterboek vertelt Willem op 4 CD's over Spiegelogie. Laat dat maar aan deze meesterverteller en mediavernieuwer over en ga heerlijk onderuit zitten! Sinds film, televisie en internet leven we weer in een beeldcultuur en de jonge generatie leest en schrijft nauwelijks meer. Beetje chatten en whats-appen. Willem de Ridder wordt uitgenodigd om voor volle zalen te vertellen hoe ons leven werkt. Hoe je van je leven een sprookje kunt maken.
Luisterboek 4 CD's

In prijs verlaagd! Nu slechts €14,95 i.p.v. €22,50
ISBN 9789077770191
Luister naar een track
Lees een recensie
Lees een interview n.a.v.
de verschijning van dit luisterboek
Download dit luisterboek

De SpiegelogieCD
Meesterverteller Willem de Ridder zet op meeslepende wijze uiteen wat Spiegelogie inhoudt. Heeft u Willem weleens horen rappen? Op deze CD gebeurt het allemaal! Bovendien staan er 5 oefeningen op die massaal gebruikt worden. Snelle, moeiteloze oefeningen om telkens weer te doen (zelfs in de auto) en die een belangrijke bijdrage kunnen leveren als je een fijner leven wilt krijgen.

s

Doe de gevoelservaring!

ISBN 9789072455475
In prijs verlaagd: nu nog slechts €12,95
Download
dit luisterboek
Hoe je vrienden verliest
De Pancha tantra deel 1
Voor alle leeftijden! (luisterboek 4 CD's)
Over hoe het leven werkt. Hoe je vrienden verliest bestaat uit dierenverhalen die één geheel vormen. Willem heeft dit verhaal ooit onafgebroken op de VPRO-radio verteld. Er is toen massaal naar geluisterd! Er leefde eens een wijze koning in het rijk van Mihilaropya. Hij kreeg drie zoons. De koning maakte zich zorgen over zijn troonopvolging en zocht wanhopig naar een leraar voor hen. Vishnusharman verzekerde koning dat hij de prinsen 'koninklijk gedrag' zou bijbrengen door ze verhalen te vertellen.
Deze titel is nog slechts als download
verkrijgbaar.

4 CD's
Luister naar een paar minuten
Lees een recensie
Download dit luisterboek
Hoe je vrienden maakt
De Pancha Tantra deel 2

Zie boven voor de beschrijving.

Deze titel is nog slechts als download verkrijgbaar.
Lees
een recensie
Luister
naar een paar minuten
Download dit luisterboek

De Tweeling
Meesterverteller Willem de Ridder vertelt een sprookje op zijn eigen onnavolgbare manier. Een lang spannend epos over twee broers die door hun wanhopige vader in het bos worden achtergelaten en door een jager worden opgevoed. Oorspronkelijk uitgebracht als dubbelCD, nu uitsluitend als download verkrijgbaar.
Deze titel is nog slechts als download
verkrijgbaar.

Download
dit luisterboek