Kinderyoga Groepsspelletjes
Spelsuggesties voor groepen kinderen vanaf 6 jaar. Door samen te bewegen leren kinderen spelenderwijs elkaars grenzen af te tasten, elkaar te respecteren, te overleggen, rekening met elkaar te houden en elkaar en zichzelf te vertrouwen. Daarnaast vergroten de spelletjes het concentratie- en reactievermogen, flexibiliteit, fantasie en originaliteit. Door het samenspel en het plezier dat ze eraan beleven wordt de sfeer in de groep beter. De kaarten zijn geschikt voor gebruik in het gezin op bijvoorbeeld feestjes en partijen en een  inspiratiebron voor (kinder)yogadocenten, leerkrachten, leidsters en jeugdhulpverleners.

ISBN 9789077770870,
nur 720,
€19,95,
Bekijk een aantal
kaarten
Bestel nu

ChakraYoga kaarten
Deze speelse benadering helpt bij het je bewust worden en begrijpen van gevoelens en gedachten; je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt. De kleurrijke kaarten bevatten bewegingsoefeningen, emotiespelletjes, tekenopdrachten en reflectievragen.

ISBN 9789077770795
€19,95
Bekijk een aantal kaarten (pdf)
Bestel nu

Peuteryoga
Yogapret voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene. Een fijne manier om de coördinatie, concentratie en het zelfvertrouwen te vergroten! Helpt bij het vinden van rust en ontspanning, De kaarten zijn op de eerste plaats bedoeld om plezier te beleven en zijn niet prestatiegericht.

ISBN 9789077770757
€19,95
Bekijk een
aantal kaarten
Bestel nu

YogaBingo vel

YogaBingo
Dit is een variatie op het aloude Bingo. Erg leuk voor kinderen! De kids hebben veel pret bij het doen van de oefeningen – die tevens bedoeld zijn om het lichaam soepel en sterk te maken, de gedachten tot rust te brengen en zich te verbinden met de adem.  Een heerlijk gezelschapsspel! Van de auteur van de Kinderyogakaarten. 'Vandaag Yoga-bingo van Helen gedaan met groep 4/5 ter afsluiting van het schooljaar. Het was één groot feest :-)!'

YpgaBingo

ISBN 9789077770719
€19,95
Bestel nu

Het Krachtspel
Ontdek zonkracht, rotskracht en windkracht in jezelf
Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te heffen. Het kind ontdekt in zich de kracht die het nodig heeft. Zoals altijd bij Helen hebben kinderen weer veel pret bij het doen van de oefeningen!Energizerkaarten voor kinderen
De energizers peppen je op, laten je energie stromen en je vermoeidheid verdwijnen. Je wordt alerter en kunt je beter concentreren. De energizers helpen ook om een onrustige sfeer in de klas of in het gezin te doorbreken. Door de ontlading ontstaat er weer een gezellige sfeer.
Op de voorkant van iedere kaart staat een tekening met de naam van de oefening en op de achterkant staan de oefening en een tip over wat je nog meer kunt doen.


ISBN 9789077770627
€19,95
Bekijk een aantal
kaarten (pdf)
Bestel nu

Yogaspelkaarten voor kinderen
Leuke yogaspelletjes voor kinderen! Je kunt ze met zijn tweeën doen of in een groep. De kaarten zijn geschikt voor thuis, op school en de buitenschoolse opvang.
De oefeningen helpen bij het soepel en sterk maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om samenwerken en elkaar vertrouwen. Op de voorkant van elke kaart staat een oefening en op de achterkant een beschrijcing van die oefening.

ISBN 9789077770573
€19,95
Bekijkeen aantal kaarten (pdf).
Bestel nu

Ademspelkaarten voor kinderen
Kinderen leren spelenderwijs hun eigen ademhaling te onderzoeken. Ze ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen. De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energiebalans en vergroten het concentratievermogen.

ISBN 9789077770528
€19,95
Bekijk een aantal
kaarten (pdf)
Bestel nu
 

Kindermassagekaarten
Deze originele massageverhaaltjes zijn zowel geschikt voor onderlinge kindermassage (groepsverband) als voor individuele sessies (ouder en kind).
Kinderen die liefdevol worden aangeraakt, slapen en leren beter, zijn zich meer bewust van hun lichaam, respecteren eigen grenzen en die van anderen beter, zijn emotioneel sterker en hebben meer weerstand.ISBN 9789077770704, €19,95
Bekijk een aantal
kaarten (pdf)
Bekijk een leuk
kindermassagefilmpje, nav de online
KINDERMASSAGECURSUS van Helen Purperhart!

Kindermeditatiekaarten
Dit doosje bevat kaarten met geleide kindermeditaties. De fantasierijke meditaties zijn een aanzet tot bewustwording bij kinderen vanaf 7 jaar. Iedere meditatie neemt het kind mee naar een plek in zichzelf, waar het tot rust komt en veiligheid en zelfvertrouwen vindt en antwoorden op vragen krijgt. Zo leert het om opnieuw te kijken naar bepaalde situaties in het dagelijks leven en om te ontdekken wie het is. Ook volwassenen kunnen de kaarten gebruiken – met hetzelfde resultaat.

ISBN 9789077770382
€19,95
Bekijk een aantal
kaarten (pdf)
Bestel nu

 

 

Kinderyogakaarten
Yogapret voor kinderen! Kinderen kunnen vanaf 8 jaar zelfstandig met de kaarten aan de slag. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om de concentratie en de bewustwording van je bewegingsmogelijkheden. Je goed blijven voelen is daarbij van belang.


ISBN 9789077770207
€19,95
Bekijk een aantal
kaarten (pdf)
Bestel nu

Jongerenkaarten - Louise Hay
Positieve gedachten die je helpen om in je kracht te gaan staan. Mooie, tweezijdig bedrukte full color kaarten met op elke kaart twee affirmaties, speciaal voor jongeren. Met vrolijke illustraties door vijf illustratoren.

We hebben op deze site een uitleg staan van de affirmatie methode.

Naar boven

ISBN 9789077770177
€19,95
Bekijk een aantal
kaarten
Lees een recensie
Bestel nu