De koopjeskast

Terug naar de KoopjesKast

Bekijk een video met Hal & Sidra Stone
Website Hal & Sidra Stone
facebook


De relatie als weg

De relatie als weg
Hal & Sidra Stone

Opgetekend door Dianne Braden
Elke relatie biedt de mogelijkheid tot inspiratie en groei – vooral als we haar zien als gids en leraar. De psychologen Hal & Sidra Stone hebben een methode ontwikkeld waardoor mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en elkaar: Voice Dialogue. Hun succesvolle eerste boek Thuiskomen in jezelf is een algemeen Voice Dialogue handboek. De relatie als weg is de weerslag van gesprekken met Hal & Sidra Stone over de relatie en de gouden jaren tijdens bijeenkomsten op vier achtereenvolgende dagen, waarbij zij met vernieuwende inzichten kwamen die je kunnen helpen om je relatie te verdiepen en beter te begrijpen wat er werkelijk tussen partners speelt.

ISBN 9789077770610, €4,95
Lees een aantal pagina's
Computer: na het klikken op de link, kunt u dubbelklikken op het boek. Bovenin de pagina verschijnt nu een navigatiebalk.
Tablet & Smartphone: na het klikken op de link, kunt u navigeren door in het midden links of rechts te tappen (tegen de rand).

Bestel nu

 
Hal & Sidra Stone
De psychologen Hal Stone en Sidra Stone hebben de psychologie van de 'ikken' (of 'subpersonen') ontwikkeld. De methode waarmee je deze verschillende kanten van jezelf kunt ontdekken heet Voice Dialogue. Hal en Sidra Stone zijn de auteurs van o.a. De innerlijke criticus ontmaskerd en Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen. Hun boeken zijn vertaald in het Deens, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Noors en Zweeds.
De afgelopen achttien jaar hebben Hal en Sidra in allerlei landen samen les gegeven in onderwerpen die met Voice Dialogue te maken hebben, zoals de relatie, de zelven en de psychologie van het bewuste ego. Zij hebben workshops gegeven in Australië, Canada, Engeland, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Israël, Hongarije, Mexico en Zwitserland. Zij hebben leraren enthousiast gemaakt en geïnspireerd om meer humor te gebruiken wanneer zij mensen helpen bij hun veranderingsproces. Dankzij de Stones hebben deze leraren nu een bijzonder praktisch en hanteerbaar instrument in handen.