De koopjeskast

Terug naar de KoopjesKast

Bekijk een video met Hal & Sidra Stone
Website Hal & Sidra Stone
facebook


De innerlijke patriarch
Sidra Stone

De kracht die vrouwen tegenhoudt
Veel vrouwen hebben geprobeerd om zichzelf te bevrijden van de strenge patriarchale waarden die onze cultuur lang hebben gedomineerd. Sidra Stone helpt ons om de volgende stap te zetten, doordat zij ons bewust maakt van de innerlijke patriarch – de stem binnenin ons die deze waarden doet weerklinken. Via de Voice Dialogue methode leren we hoe we van onze innerlijke patriarch een bondgenoot kunnen maken.

ISBN 9789072455420
Nu slechts €4,95!
Zie de Koopjeskast voor meer aanbiedingen van €4,95.

Lees een aantal pagina's
Computer: na het klikken op de link, kunt u dubbelklikken op het boek. Bovenin de pagina verschijnt nu een navigatiebalk.
Tablet & Smartphone: na het klikken op de link, kunt u navigeren door in het midden links of rechts te tappen (tegen de rand).

Lees een recensie
Bestel nu


Hal & Sidra Stone
De psychologen Hal Stone en Sidra Stone hebben de psychologie van de 'ikken' (of 'subpersonen') ontwikkeld. De methode waarmee je deze verschillende kanten van jezelf kunt ontdekken heet Voice Dialogue. Hal en Sidra Stone zijn de auteurs van o.a. De innerlijke criticus ontmaskerd en Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen. Hun boeken zijn vertaald in het Deens, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Noors en Zweeds.
De afgelopen achttien jaar hebben Hal en Sidra in allerlei landen samen les gegeven in onderwerpen die met Voice Dialogue te maken hebben, zoals de relatie, de zelven en de psychologie van het bewuste ego. Zij hebben workshops gegeven in Australië, Canada, Engeland, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Israël, Hongarije, Mexico en Zwitserland. Zij hebben leraren enthousiast gemaakt en geïnspireerd om meer humor te gebruiken wanneer zij mensen helpen bij hun veranderingsproces. Dankzij de Stones hebben deze leraren nu een bijzonder praktisch en hanteerbaar instrument in handen.