De koopjeskast

Terug naar de KoopjesKast

Bekijk de trailer
Website Tom Nuyens

De mooiste reis De mooiste reis:
van het ego naar je hart

Een prachtig geïllustreerd en gebonden boek vol diepe wijsheden van de eerste Mister World (1996) Tom Nuyens. Ons leven staat vaak in het teken van het najagen van uiterlijkheden waarmee we ons van de ander willen onderscheiden: het gaat dan bijvoorbeeld om hoe we eruit zien, wat we gestudeerd hebben, hoe we wonen en/of met welke auto we rijden. Geeft het bereiken van deze zaken ons het blijvende geluksgevoel dat we gehoopt hadden? Dit boek gaat over het verkrijgen van het blijvende geluksgevoel waarnaar iedereen op zoek is. Ben je bereid om vraagtekens te zetten bij je huidige manier om dit doel te bereiken?

ISBN 9789077770634
€4,95
Lees een aantal pagina's
Computer: na het klikken op de link, kunt u dubbelklikken op het boek. Bovenin de pagina verschijnt nu een navigatiebalk.
Tablet & Smartphone: na het klikken op de link, kunt u navigeren door in het midden links of rechts te tappen (tegen de rand).

Lees een interview
in de Gazet van Antwerpen
Lees een interview in Bewustzijn Magazine
Bekijk een interview op TVOost.
Bekijk een interview op ATV
Lees een aantal recensies
Bestel nu

Tom Nuyens Tom Nuyens
Op 8 jarige leeftijd kreeg ik een hersenvliesontsteking waardoor ik al vroeg bewust heb leren omgaan met vragen over leven en dood. Ik ben antwoorden gaan zoeken in mezelf – i.p.v. wat buiten mezelf was te kopiëren.
In 1996 won ik de eerste Mister World verkiezing, wat volgens onze aangeleerde ideeën het summum van geluk moet zijn, omdat je pas zou slagen in het leven of iets bereikt zou hebben als je je onderscheidt van andere mensen. Niets is minder waar.
Uit dankbaarheid voor hoe ik mij voel, wil ik graag helpen om je bewust te maken van struikelblokken of omwegen die je ervan kunnen weerhouden om blijvende innerlijke vrede te ervaren en gelukkig te zijn. Ik wil doorgeven hoe je struikelblokken kunt laten verdwijnen zonder afhankelijk te worden van een persoon of middel. Ik kan je de sleutels aanreiken, maar het is aan jou of je ze wilt gebruiken en zelf het resultaat wilt ervaren.
Tom Nuyens