helper

Hartverwarmende cadeauboekjes voor volwassenen!

Bijzonder Gewoon Boekje - Mai Flesseman
Elke tekening in dit boek zegt meer dan duizend woorden. Er dartelt een vrouw over de pagina’s, een vrouw zoals jij en ik, stoeiend met zichzelf en met het leven, getekend met liefde, humor en wijsheid. Ze plonst de diepte in, ze ontmoet haar schaduw, ze onderzoekt wat ze meesleept, ze leert met compassie naar zichzelf te kijken. En al dartelend en onderzoekend doet ze twee dingen tegelijk: ze verdiept je inzicht, en ze relativeert je problemen. Verdieping en opluchting. Wat een schat. Had ik maar zo’n boek gehad toen ik nog jong was en dwaas… Het had me geholpen te beseffen dat ik niet de enige was. Dat er een weg naar binnen is die je kunt gaan, de weg naar jezelf. Die weg kan lastig lijken, maar succes is verzekerd. Want hoe dan ook brengt die weg je naar je bestemming. Naar het kostbaarste dat je hebt: jezelf. Heel gewoon. En heel bijzonder. Als een koningin op een keukenstoel.
Lisette Thooft (schrijfster, journalist, mythosoof)
Lees een aantal pagina's
Bestel nu
ISBN 9789077770894,
€15,95

Jouw Gouden Toekomst - Louise Hay
'Ik draag dit boek op aan al die lieve mensen die al jarenlang mijn boeken lezen en aan de lezers die nog geen kennis hebben gemaakt met mij. Moge het jullie leven verrijken. Ik hoop dat jullie zullen leren om nu en in de toekomst het meeste uit jezelf te halen!'
Louise Hay

ISBN 9789077770849, €14,95
Rijk geïllustreerd, 256 pagina's
Lees een aantal pagina's.
Bestel nu

Een warme douche - Louise Hay
Ideeën die je creativiteit laten stromen en sprankelen. Doe inzichten op die helpen om op de beste manier om te gaan met situaties waarin je belandt. Met liefdevolle inzichten en hartverwarmende affirmaties die een grote bijdrage leveren aan je geluk! Schitterend geïllustreerd!

ISBN 9789077770801, €14,95
Lees een aantal pagina's.
Lees een recensie van NBD Biblion
Lees een recensie van justbeyou.nl
Bestel nu

Het sprekende hart - Louise Hay
Een schatkist vol wijsheid
Een kleurig, vrolijk geïllustreerd boek. Ontdek je kwaliteiten en kom in je kracht te staan. Het is mogelijk om het nieuwe te omarmen en om (nog) gelukkiger te worden!
Dit boek heeft 6 lezersrecensies bij bol.com gekregen: het boek krijgt 5 sterren (het maximum).

ISBN 9789077770696, €14,95
Lees een aantal pagina's
Lees een recensie uit Paravisie
Lees een recensie van NBD Biblion
Lees een aantal recensies van lezers op bol.com
Bestel nu

Machtige gedachten - Louise Hay
Een prachtig cadeauboekje. Een meeneemboekje om weg te geven of zelf te houden. Schitterend vormgegeven met illustraties die als schilderijtjes ogen. De macht van onze gedachten valt niet te onderschatten! Als we bewust positieve gedachten kiezen, krijgen we een fijner leven. 'Machtige gedachten' helpt ons enorm hierbij! 365 pagina's in full color.

ISBN 9789077770160, €9,95
Lees een aantal pagina's

Lees een aantal recensies van lezers op bol.com
Bestel nu