Saskia de Bruin heeft een prachtige uitgave geschreven voor mensen van wie het einde nadert.
Saskia de Bruin en Uitgeverij de Zaak stellen deze uitgave gratis tot uw beschikking
in de vorm van een flipbook (werkt het beste op een pc) of een pdf.

Informatie over de auteur.

Website Saskia de Bruin
facebook

Mooie Moeiteloze Mindfulness
Saskia de Bruin

Met illustraties van Karin Schrama
We kennen allemaal het aandachtig en zonder verzet in het hier en nu zijn. Ik wil je aanmoedigen meer open te staan voor het ontstaan van zulke momenten. Mindfulness mag van mij fijn, smeuïg en levendig zijn. Ik verlang naar en geloof in een lichte, lijfelijke, sensuele, creatieve en alledaagse vorm van Mindfulness. Ik wil je aanmoedigen van Mindfulness iets heel gewoons, dagelijks, intiems en plezierigs te maken. 
Saskia de Bruin
Spread uit het boek

ISBN 9789077770856, €14,95
Lees een aantal pagina's
Computer: na het klikken op de link, kunt u dubbelklikken op het boek. Bovenin de pagina verschijnt nu een navigatiebalk.
Tablet & Smartphone: na het klikken op de link, kunt u navigeren door in het midden links of rechts te tappen (tegen de rand).
Lees
een artikel uit het Noordhollands Dagblad
Lees
een gloedvolle recensie van de Nederlandse Bibliotheek Dienst!
Lees
een recensie van tijdschrift Paravisie.
Bestel nu

 

Schrijvend tot jezelf komen
In alle lezersrecensies bij bol.com 5 sterren (het maximum).
Met haar tips en liefdevolle schrijfsels stimuleert Saskia je om je wilde dromen, stoute fantasieën en idiote invallen aan het papier toe te vertrouwen. Dit is heerlijker dan chocolade en vervullender dan shoppen, want jij bent het die je zo ontmoet en liefhebt.

ISBN 9789077770672, €12,95
Lees een aantal pagina's
Lees de lezersrecensies bij bol.com
Bestel nu

Het Schrijfhandboek
Over creatief, reflectief, expressief en therapeutisch schrijven

Dit boek heeft 4 lezersrecensies bij bol.com gekregen: alle lezers geven 5 sterren (het maximum).
Een leuk en speels boek, dat iedereen enorm inspireert om te gaan schrijven! Steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk dat is. Praktische richtlijnen, tips en aanmoedigingen. Een bronnenboek voor huis-, tuin- en keukengebruik.

ISBN 9789077770450, €23,75
Gebonden
Lees een aantal pagina's
Lees 4 lezersrecensies bij bol.com
Bestel nu
 

Schrijvend openbloeien in het schrijfpaleis
De helende kracht van creatief schrijven en de diepe zin van plezier

Saskia de Bruin neemt je mee in haar schrijfpaleis en inspireert je om je eigen schrijfpaleis te bouwen. Al schrijvend ontdek je wat er in je leeft. Dit is een inzichtgevend, mooi en opwindend avontuur! Saskia's schrijfsels zijn ontroerend en soms hilarisch.

ISBN 9789077770221
Afgeprijsd: €14,95 i.p.v. €23,75!
Lees een aantal pagina's
Lees 3 lezersrecensies bij bol.com
Lees een paar recensies
Bestel nu

Saskia de Bruin
‘Ik ben de geliefde van Peter (en van mezelf), de moeder van drie grote creatieve zonen  en heb het leukste werk dat ik me maar fantaseren kon.
Ik heb een eigen onderneming; De GeluksOnderneming, waarin in mensen aanmoedig een creatief, bezield en liefdevol leven te leiden. Ik geef wekelijkse lessen Biodanza, geef wekelijkse lessen Ontspanning en Mindfulness en ik organiseer samen met een collega  regelmatig SchijfSalons waarin we steeds vanuit een wisselend thema creatief en reflectief schrijven met groepen deelnemers. Ook organiseer ik GeluksSalons, Levenskunstworkshops voor vrouwen.  In mijn studio heb ik ook een klein winkeltje * LiveLove* Lieve kleine spulletjes om iemands hart mee te verwarmen. Sommige scharrel ik op, andere maak ik zelf.
Momenteel studeer ik vanwege een opleiding tot didactisch Biodanza docent in Nice. Dan mag ik gaan lesgeven op Biodanza opleidingen.
Schrijvende weg ben ik bezig met:

  • Een eenvoudig boekje over Biodanza; de mooiste manier om meer tot leven te komen.
  • Een boekje over communiceren volgens het oude cirkel principe. Werkelijk luisteren en gehoord worden.
  • Nieuwe kaartjes wil ik o.a. maken over Levenskunst en over  toestemming (voor van alles).
  • Ik heb altijd meer plannen dan ik in mijn eentje uit kan voeren, dus er borrelt altijd van alles in me op.'

Ben je pas een schrijver als je auteur bent van een uitgegeven boek of was je daarvoor al een schrijver?

'Volgens mij was ik het altijd al. Ik kan me nog herinneren dat ik vijf jaar en boos was dat ik niet kon schrijven en lezen en dat ik niet kon wachten tot ik het wel kon. Schrijven is mijn passie en dat is het altijd al geweest. Om honderd redenen. Om echte en om valse. Gelukkig heeft het leven me gedwongen om mijn zinnen grondig schoon te spoelen. En te ontdoen van alles dat teveel is. Pijnlijk soms alsof je korsten van je wonden trekt. Vaak bang dat er geen woord van me zou overblijven.  Maar door het wachten en schoonspoelen wordt het steeds kaler en bloter en meer echt van mij. Een diepe voldoening geeft me dat. Hopelijk is dat te voelen. Ik wil mensen graag teder raken. Even contact maken, persoonlijk, voorzichtig, zacht. Niet belerend maar de ander helemaal de ruimte gevend. Ik zit vol tegenstrijdigheden. Ik hou van kastenvol met spullen en honderden boeken en alle kleuren van de regenboog. Van kitsch en glitters, maar ook van leeg.'

Naar boven
Naar de kaarten van Saskia de Bruin

'Ik hou van eenvoudige woorden die iedereen begrijpt. Het liefst wil ik een wijsheid kunnen vertellen met een ruim hart, de speelsheid van een kind en eenvoudige huis-, tuin-en keuken woorden. Zo min mogelijk “kunst” en ontdaan van interessant gedoe. Ik vind het eng. Soms stribbel ik tegen. Ik schrijf soms zinnen op met het gevoel alsof ik van een veel te hoge duikplank spring. Of met het gevoel dat je hebt als je op een paard zit dat zich niet meer laat sturen. Brrrr. Maar niets kan me tegenhouden en niets brengt me grotere vreugde. Het overlezen en weten: dit is het. Dit is wat ik zeggen wil.'
De zon is er zachtjes goed in te zorgen dat je je jas uitdoet. De wind kan stormen en trekken aan je jas, maar je zal hem alleen maar dichter om je heen trekken. Ik zie er meer in zo’n zonnetje te zijn. Ik hoop je eens te ontmoeten, op papier, live of op m’n blog of site!'
Leuk om te bekijken:
www.saskiadebruin.nl
www.geluksonderneming.blogspot.nl
www.deschrijfsalon.blogspot.nl