Bekijk een film met Brigitte van Tuyl
Website Brigitte van Tuijl
facebook

Ontdek wat je echt wilt  
en maak daar (je) werk  van
Wil je meer plezier in je werk? Zoek je werk dat je meer voldoening geeft? Weet je inmiddels wat je niet wilt, maar niet wat je wél wilt? Dan is dit hét boek voor jou!

'Het is dusdanig motiverend en enthousias-merend geschreven dat het je stimuleert om iets te gaan ondernemen. Een aanrader!'
Tijdschrift voor Coaching

ISBN 9789077770368, €15,95
Lees
een aantal pagina's
Lees een recensie
Lees een 'twinter' interview
Bestel nuOp haar 30e was Brigitte het zat. Ze wilde erachter komen wat ze wilde en van haar passie haar werk maken. Om die reden volgde ze een loopbaantraject. Daardoor kwam ze erachter wat haar passie was: mensen helpen ontdekken wat ze écht willen. Ze volgde een opleiding tot loopbaancoach en begon in 2003 haar eigen bedrijf. Op dat moment viel ook het schrijven op zijn plek: ze wilde schrijven om mensen te inspireren hun dromen te ontdekken en waar te maken. Ze wist meteen dat ze daar ooit een boek over ging schrijven. Een hele reeks boeken zelfs.

Maar eerst moest het bedrijf op poten gezet. En moest er geoefend worden met schrijven natuurlijk. Want daar had ze weinig mee gedaan.
Om haar schrijfvaardigheid te trainen en met haar schrijfwerk naar buiten te treden begon ze eind 2005 met haar inspiratiemail.
In 2007 besloot ze haar eerste boek te schrijven.