Bekijk een interview met Louise Hay
Informatie over de auteur

Website Louise Hay


 


Ochtend en avondmeditaties

Begin de dag met dankbaar en positief. Sluit de dag dankbaar voor wat je hebt ervaren en bereid je voor op een rustige slaap. Fijne veranderingen vinden zo makkelijk plaats! Met rustgevende achtergrond muziek.

 


Luister naar een paar minuten
Download dit luisterboek


 

Genees jezelf
Hoe we ziekte creëren. We leren beperkende opvattingen om te zetten in positieve, liefdevolle gedachten. Met een meditatie die helpt om ons lichaam gezond en vitaal te maken. Met rustgevende achtergrond muziek.Luister naar een paar minuten
Download dit luisterboek

 


Stoomcursus van jezelf houden

De kern van de boodschap van Louise Hay: je kunt een gelukkig(er) leven leiden door van jezelf te gaan houden. Louise maaky aan de hand van een 10 stappenplan duidelijk wat je kunt doen om dit te verwezenlijken. Volg de concrete aanwijzingen van deze stoomcursus op en word (nog) gelukkig(er)!

 


N
u voor slechts €12,95
i.p.v.
€18,50!
ISBN 9789072455864
Luister naar een track:
Stap 6: steun jezelf
Bestel nu
Download dit luisterboek

Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven

Louise helpt ons om meer van ons innerlijk kind te gaan houden en begeleidt ons bij het toelaten van onze woede, zodat wij die woede kunnen loslaten en eindelijk aan vergeven toekomen.
Luister naar een track:
Ontspanningsoefening
Download dit luisterboekWat houdt je tegen?

De meeste blokkades kunnen worden onderverdeeld in de categorieën kritiek, wrok, angst of schuld. In welke categorie vallen jouw problemen?
Hoe ziet jouw leven eruit? Hieraan kun je zien wat jij gelooft over jezelf, want al onze ervaringen weerspiegelen onze overtuigingen. Sommige van je overtuigingen zijn prachtig. Andere overtuigingen zijn erg achterhaald. Louise helpt ons om ze los te laten en daardoor gelukkiger te worden.


Nu voor slechts €6,95
Dit luisterboek is uitsluitend als download verkrijgbaar.

Luister naar een track: Het verkeer
Download dit luisterboekGedachten zijn creatief

1. Hoe onze gedachtenpatronen onze ervaringen creëren. Het is voor iedereen mogelijk om beperkende gedachten om te zetten in gedachten van liefde en succes.
2. Geleide meditatie met veel positieve gedachten over wie we zijn en wat mogelijk is voor ons. We krijgen een veilig en vredig gevoel, waarin elk deel van ons lichaam zich ontspant. Ideaal om voor het slapen gaan te beluisteren en voor mensen die moeilijk in slaap vallen.Nu voor slechts €6,95

Dit luisterboek is uitsluitend als download verkrijgbaar.
Luister naar een paar minuten
Download
dit luisterboekKies helende gedachten

Een pleidooi voor het bewust kiezen van gedachten. Louise reikt ons gereedschap aan dat haar heeft geholpen om zich te genezen van een levensbedreigende ziekte, zoals affirmaties, visualisaties en gezond eten. Bouw aan een rooskleurige toekomst!


Nu voor slechts €6,95
Dit luisterboek is uitsluitend als download verkrijgbaar.
Download dit luisterboek

Liefdevolle meditaties

Je leert jezelf accepteren, je omarmt je innerlijke kind en je gaat meer van jezelf houden. Louise helpt je om je angsten te overwinnen en vervuld te raken van helend licht. Je vergroot je welvaartsbewustzijn. Je leert je kracht te voelen. Louise besluit met een prachtige meditatie voor de vrede.
N
u voor slechts €6,95

Dit luisterboek is uitsluitend als
download verkrijgbaar.
Download dit luisterboek

Naar boven
Naar de boeken van Louise Hay
Naar de kaarten van Louise Hay