Bekijk een filmpje over Kinderyoga van Helen Purperhart
Bekijk een promotie filmpje van Helen Purperhart
Bekijk een leuk kindermassagefilmpje, nav de online KINDERMASSAGECURSUS van Helen Purperhart!
Lees
ook een interview met Helen Purperhart uit het maandblad Jij en je kinderen
Website Helen Purperhart
facebook

Yogagids voor Kids - Helen Purperhart
'Voel jij je weleens een stijve plank, wil je wat minder een stresskip zijn, beter slapen of stralen als de zon? Of vind je het gewoon fijn om lekker te bewegen? Dan is deze kleurige Yogagids voor Kids met heel veel plaatjes iets voor jou. Je vindt in dit boek allerlei oefeningen die je gezond, gelukkig en relaxed maken. Je kunt ze in je eentje doen of samen met anderen. Ik heb mij bij het schrijven laten inspireren door mijn ervaring in yogaland en de wereld van mijn jeigdheldin. Speciaal voor jou heb ik mijn kennis en ervaring in dit vrolijke boek gestopt. Je kunt het boek zien als een gids die je de weg wijst naar het vinden van de kracht in jezelf. Laat je verrassen en geniet. Voor kleine en grote mensen.' Helen Purperhart


ISBN 9789077770900, €19,95
Voor een goede indruk van de Yogagids voor Kids bekijkt u het gratis e-book hieronder met een aantal pagina's uit dit boek.
Gebonden boek, full colour
Lees
een recensie van Studio Rafiki
Lees een recensie van bewustzijnonline.nl
Bestel nu

Ontdek je superkracht!
Helen Purperhart

U kunt alvast kennismaken met de Yogagids voor Kids, die 12 februari is uitgekomen, middels een gratis e-book met een aantal pagina's uit de Yogagids
. Lees het e-book! Dit werkt het best op uw pc.Helen purperhart is na het afronden van haar HBO-opleidingen jeugdwelzijnswerk en maatschappijleer een aantal jaar werkzaam geweest op de ZMOK-school in Amsterdam. Tijdens haar zwangerschap kwam ze aanraking met zwangerschapsyoga en raakte erdoor geïnspireerd. Na de geboorte van haar dochter Nina heeft zij een yoga opleiding afgerond. Het idee om kinderyoga te gaan geven is ontstaan toen zij haar dochter voor kinderyoga wilde inschrijven.

Naar de kaarten

Omdat er in de directe omgeving geen kinderyoga werd gegeven, vatte zij het plan op om zich te specialiseren in kinderyoga. Door haar andere dochter Carmel heeft zij ervaren dat yoga ook heel geschikt is voor jonge kinderen.
Inmmiddels geeft zij 6 jaar les aan de kinderyoga opleiding en verzorgt diverse workshops op scholen, bedrijven en in de kinderopvang. Helen Purperhart is behalve auteur van de kinderyogakaarten ook auteur van het Kinderyogakleurboek, het boek Het yoga avontuur voor kinderen en de cd Het kinderyoga oerwoud avontuur. Zie ook www.kinderyoga.nl.